Mountaindrop Organic Kombucha - 12 x 330 ml

EAN: 3830065560075
Levering: 1 - 2 werkdagen
Prijs: €35,40 Beschikbaar1 - 2 werkdagen
Niet op voorraad

Mountaindrop Kombucha is natuurlijk gefermenteerde thee, op basis van gefermenteerde biologische groene thee met kombucha culturen (bacteriën en gist). Onze kombucha is doordrenkt met onze premium kwaliteit originele Mountaindrop Shilajit om je die extra boost te geven die je nodig hebt om je dag door te komen! Smaak en kleur zijn uitsluitend afkomstig uit stukjes biologische munt- en limoenthee.

Mountaindrop Kombucha is erg goed voor je gezondheid en bevat een mooie reeks aan vitamines en andere heilzame ingrediënten. Het is rijk aan heilzame probiotica! Kombucha bevat ook antioxidanten, kan schadelijke bacteriën doden en verschillende ziekten helpen bestrijden. In combinatie met Shilajit brengt het de kracht van de natuur in jouw huis.

Ingrediënten: Water, groene thee met limoensmaak* <2%, munt* <2%, shilajit, suiker*, kooldioxide, kombuchacultuur.
*gecertificeerde biologische productie 

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden. Na drie weken inname wordt een pauze van een week aanbevolen. Als u zwanger bent of borstvoeding geeft of onder behandeling staat van een arts voor een gezondheidsprobleem, dient u uw arts te raadplegen voordat u dit of een ander supplement gebruikt. 

Een voedingssupplement kan niet worden gebruikt ter vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding. Buiten bereik van kinderen houden.

Reviews

Schrijf een review

© 2018 - 2024 Winaar.nl